| 

 

En base a la nostra experiència els hi oferim solucions que representen millores en funcionalitat, utilitat, seguretat i durabilitat.

El nostre objectiu es satisfer les necessitats dels alumnes i la labor pedagògica dels educadors, així com la diversió infantil en un entorn segur.

Directe, de la fabricació al centre educatiu,  sense intermediaris. 

 

Agraïm sincerament la confiançaa depositada en Avet Educativos pels nostres més de 3.500 clients, la qual ens ha fect crèixer cada dia, a lo llarg dels nostres més de 18 anys de experiència, per a oferir el millor servei.

En Avet Educativos en relació al mobiliari escolar, entenem la Qualitat com una filosofía de treball i un objectiu de tot el nostre personal, gestionat de forma participativa entre tots, el que provoca la implicació i facilita el necessari procés de millora contínua dirigida a potenciar la satisfacció del client.

 

Disposem de un qualificat grup de professionals amb gran experiència en equipaments educatius que s'encarregen de dissenyar espacios basados en criterios de funcionalidad y seguridad infantil, ofrecemos soluciones personalizadas y pensadas para cada uno de nuestros clientes.